:: Say Cheese !!! ツ ::

Tuesday, October 18, 2011

kembali senyummm :')

hello there, Assalamualaikum ! 
lamenye tak update, suramnyaa blog ni, hehe 
okey takpe, ni nak update ler ni :)

* * * * * * * *

NO MORE SEDIH SEDIH OKAYYY

hurmm duluu kawan, sekarang dahh 
awwww ! SWEET LOL . heheee
first time memang kawan
dye paling kuat membahan aku kot lau ade pape .
haishh sabo jela -,-
tapiiii3 siket siket sy dah mule nampak perubahan dye :)
da lar takecare gilerrr . mane aku tak sayanggg . weewiiiitttt HAHA 
tapiii3 aku je loading, tak nampak yg dye dah sayang aku duluu .
its okayy lar janji sekarang da tauu kan :D
naseb baik bagitau orang hari tuu .
heheeee :')

* * * * * * * *

ade 1 hari tuu, time sejarah class, dye lepaking wif Adib, classmate aku
then, ape tah dye dorang gossip kan pastu siket siket kang dye panggil aku dye cakap
 ' A i F a ' 
aku yg loading giler nii pon dok pikir ar ape laa budak ni mngarot -,-

haha layan kan jelaaa dorang3 niii . 
sumpahhh mengadaaa wei . hehe

i g n o r e  i t   A i d a ! !  :')

jyeahhh memang aku loading -,-
so whatttt ?? haha

masa tuu hari jumaat kot tak silap 07 October 
Abib cakap kat aku ade sumone crush kat aku


haha dye suke aku laaa :')
tapiii3 ade orang dah suke dye . LOL
haha dye siap cakap lagi kat aku........



dye : " ko tak tunjuk eh yg ko suke aku? " 
aku : " perluuu ke tunjuk? " HAHA
dye : " perlu ar, aku nak tau, patut ar aku perasan yg ko cam nak lari je dari aku "


dye cakap dah lame daa dye suke aku . hehe :p
tapiiii aku LOADING  gilerrr kot .
sebelum tuu kuat ngusik aku, nganjing and membahan aku .
seronokkk kau . hahaa
hambekk kau A i d a !!! hehe


okeyy aku memang tak reti bace pergerakan laki .
sebab tuu sangat3 laa loading ! HAHA
then akhirnyaa dye cakap jugak sendiri kat saya yg dye sayang saya :')
aummmm aummmm * t e r h a r u  k e j a p *




thankyouu sayang, ilysm  





2 comments:

  1. hahahahaha untungg larr tengah bahagia aku atau saper oarang yang ko maksud kan tuuu hahahahaha....

    ReplyDelete
  2. muiz : hahaha sape3 ? dan2 je ko tau kannn :P

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::