:: Say Cheese !!! ツ ::

Tuesday, July 12, 2011

Maaffff busy lah ! :P

Salam olls ! lamenye tak update . sunyi benau dah rase . bukan malas nak update, tapi sume nye di sebabkan kerja2 yg harus ku buat sebagai seorang budak Pre-U . hukhukhuk ~ *tanggungjawab tu weiii . oke, as usual sebagai budak Pre-U, keje bukan main laa menimbun . huhu . nota subject tu, nota subject ini, lepas tu presentation itu, dan presentation ini . semuaaa nye harus lengkap dan rapi . sampai masa bila cikgu mahu kan itu, harus siappp ! lepas ni proses research & development (r&d) akan start . group juga dah di tentukan . maka starting from now rasenye aku akan sering balik lambat . huhu penatnye lahaiii . nak buat macam mane, dah tugas kan :)

* * * * * * * *

actually nothing to say~
just want to tell dat i'm very3 da buzy one !
*jangan nak muntah ye bila bace statement ni :P

ni nak share siket pic teman ngan kawan2 teman kat SMKDH ni :-

(pic ni sebenarnye kami baru je berape minggu kat sekolah ni) 


dari kiri : Nisa (botox), me (Aida), Fiza, n Hatiejah 


taken by Along Nad 


dari kiri : Hatiejah, Aida, Fiza, Husna, Nisa, Nad, n Syawal 


time kelas PP si manis Puneswary menjawab soalan :)


me with Husna :)


sejarah class ---> Anita Michael with Sharon Anjali :)


aku lar tuu *credit to Syawal 


time usrah di surau sekolah :)

* * * * * * * *

to be continue next entri....................

:: terima kaseh sebab dah bace :: 

:P

:: Suke Suki Kehidupanku ::