:: Say Cheese !!! ツ ::

Sunday, May 8, 2011

Ayuh kembali ke sekolah ~

Assalamualaikum semua~

9 Mei 2011 @ 09:00 am ---> lapor diri untuk form6
memandangkan upu pon tak dapat......

Y_________Y

* * * * * * * *

mood : of coz sedeyh and tak rase ape ape at da same time -________-"

-kredit to incik google-

school uniform againn ???
tak kesah laa janji tak dudok tebongkang kat rumah dah !

thanx kawan kawan ! naik kan semangat saya balik Y______Y
*tapi sedeyh lagi*

terasa semangat balik when i read status incik Sestronova di fb
he said >>> 
semua pilihn ada risikonya: F6 dgn killer examnya,matriks dgn sijil x lakunya-hanya tiket ke IPT,dip dgn kelamaan kursusnya n asasi dgn meminjm ehem3.. tp smuanya ttp menuju k arh yg 1 iaitu k alm dewasa-IPT!!

incik Keyri said >>> kalau pegi fom6..... 
  1. tempoh pengajian singkat
  2. Pembelajaran yang sukar, cepat dan compact 
  3. STPM adalah peperiksaan yang paling sukar di asia sebab STPM adalah exam A level
  4. STPM candidates akan SENTIASA di dahului berbanding Matriks

terima kaseh kawan kawan ! 
sedeyh sekarang tawu..........

*macam ni dah muke saya kat ruma*
Y______Y

4 comments:

  1. haha same2 lah kita berjuang utk masa depan negara ye.. T____T

    ReplyDelete
  2. wish u gud luck and all the best. hehe. :) follow sini :)

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::