:: Say Cheese !!! ツ ::

Monday, May 9, 2011

My 1st day ~


so schedule utk dis week, 9 Mei until 13 Mei = minngu orentasi ( ngantok jugak td sbenarnye )
yelaaa da lame tak dengar cikgu berucap

masa = dari 07:20 - 13:00
lepas tuuu da bole balik, tapi start next week katenye student fom6 balik pukul 3++ petang !
just follow da rule jelaa
sekolah kann, lupe pulak !
*____*

masih dlm proses menyesuaikan diri lagi -______-"
and 2morrow, lagi awal lah kene bangon

kalau dulu tyme fom5, bas datang betol betol depan ruma !
but now, da tak bole tunggu bas mcm dulu daa ! 
sy sendiri yg akan kejar bas !

come on Aidaaaa ! 
ibu cakap ape smlm ??
yer, sy HARUS berdikari sekarang !

mungkin akan jarang meng-online-kan lappy ni
-_______-"

no more blogwalking !
no more facebooking !
no more formspring !
no more twitter !
Y______Y

and from now, i'll focus 4 my future !

insyAllah ! :)

p/s : *dah tak dapat nak sambong tido mcm slalu* 
V_____V

Sunday, May 8, 2011

Ayuh kembali ke sekolah ~

Assalamualaikum semua~

9 Mei 2011 @ 09:00 am ---> lapor diri untuk form6
memandangkan upu pon tak dapat......

Y_________Y

* * * * * * * *

mood : of coz sedeyh and tak rase ape ape at da same time -________-"

-kredit to incik google-

school uniform againn ???
tak kesah laa janji tak dudok tebongkang kat rumah dah !

thanx kawan kawan ! naik kan semangat saya balik Y______Y
*tapi sedeyh lagi*

terasa semangat balik when i read status incik Sestronova di fb
he said >>> 
semua pilihn ada risikonya: F6 dgn killer examnya,matriks dgn sijil x lakunya-hanya tiket ke IPT,dip dgn kelamaan kursusnya n asasi dgn meminjm ehem3.. tp smuanya ttp menuju k arh yg 1 iaitu k alm dewasa-IPT!!

incik Keyri said >>> kalau pegi fom6..... 
  1. tempoh pengajian singkat
  2. Pembelajaran yang sukar, cepat dan compact 
  3. STPM adalah peperiksaan yang paling sukar di asia sebab STPM adalah exam A level
  4. STPM candidates akan SENTIASA di dahului berbanding Matriks

terima kaseh kawan kawan ! 
sedeyh sekarang tawu..........

*macam ni dah muke saya kat ruma*
Y______Y

:: Suke Suki Kehidupanku ::