:: Say Cheese !!! ツ ::

Saturday, April 9, 2011

~ Survey baju Wedding ~

~ Assalamualaikum semoaa ! ~

Wednesday, April 6 2011, saya di ajak oleh NadhApple utk survey baju tyme wedding LadyDiyaNadia pada 15 May 2011 ni .. lokasi kami pada hari tu hanya di Klang Prade saje memandangkan hari tak berape nak cerahhh ! mendong saje.. so sampai di sana masok ke First Lady dulu.. tengok tengok takde yg b'kenan di hati.. maka kami ke butik sebelah nye saje lahh.. kaler tema tok wedding LadyDiyaNadia ialah kaler purple purple pink.. so carik n carik laa kami baju kaler tuh ! lepas tu NadhApple dah jumpaaa baju yg b'kenan.. cantikkk ! saya punn b'kenan ! baju lining purple purple pink, mcm gaun pun ade, mcm kaftan pun ade ! memang cantikk ! try punya try kat fitting room ngam ngam pulak size dia !


tapi kannnn, tak beli punnn.. katenye mao survey duluuu..
baju da cunnn tapi manik dia tu je tak berape nak b'kenan.. macam tak berapa nak shining sangat laa senang cakap.. cakap dgn akak butik tu, bole simpan kan dulu takk baju ni ? katenye bole tapi kena dulu kan deposit lahh.. ouh takpe laa, kalau ade rezeki ngan baju ni adalah.. kalau takde kat tempat lain jelah carik..
esok nye pulak kami ke Klang Prade sekali lagi.. hari kedua ni dtg memang nak beli terus baju tu.. so beli laa akhirnyaa.. baju ni tengok kat kedai tu kaler nye serupa mcm kaler yg nak di cari.. siap bawak sample kertas bunga lagi.. tp bila sampai rumah tengok kaler nye cam lari sikit lak.. sampai rumah tengok baju ni more to red pink lerr pulakk.. pastu NadhApple rasa mcm nak pulangkan balik jer baju tu.. yelaa mana tak nye kaler dia lari sangat sangat ! lepas tuuu petang td kami hantar baju tu kat macikk tailor utk amek ukuran baju tu duluu sebelom baju tu nak di hantar balik ke butik semalam tuu.. lepas da amek ukuran pe sume kami ke kedai tok beli C to da E to da N to da D to da O to da L = CENDOL !! yummeyhh :D

to be continue next entry yaa !

p/s : jangan ade yg cakap cakap belakang yaaa ! yerrr ! saya mengaku pompan memang cerewet sikit bab bab cenggini.. sebab pompan kan ade 9 NAFSU.. kankan ? sekiannn !

No comments:

Post a Comment

:: Suke Suki Kehidupanku ::