:: Say Cheese !!! ツ ::

Tuesday, April 12, 2011

~ Saye di Zaman Sekolah ~


segmen : blogger di zaman sekolah by Mr Vampire

hello semoaaa ! haii heii huii hoii ..
segmen ni macam besttt ! maka, sebab best ler aku ase nak join.. 
big thanks to Bro Keyri sebab sudaa invite saye utk join dis contest ! :D

* * * * * * * *

okeyyy ! lets start it..

:: nama kelas ::

5 Anggerik ( Science Stream Students - 29 orang saje 1 kelas )

:: kenangan manis semasa di sekolah ::

alahaiii rasenye semuaaa manis kut ! okeyy let me list first... :D
  • outing 1 kelas ke bukit cerakah ---> tyme ni masa saye form4 ! ingat lagi tarikh nye 18 August 2009, kami semua ke sana anjuran Panitia Pendidikan Seni sekolah.. gerak hanya 1 bus, gembiranya kami warga 4 Anggerik takyah cakap lerr.. first tyme keluar ramai ramai kut ! some pictures dat I can share with u olls : 




  • hari usahawan sekolah ---> okeyy tyme ni pulak masa saye form5.. pertengahan tahun 2010 laaa jugak, last year 27 June 2010.. yeahhh ingat ingat ingat ! mana tak ingat nye, masa tu guru kelas tersayang Mr Lim Boon Leong memaksa kami beli kerepek dia ! *okeyyy nak kepoh siket kat sini, dengan ini yang packing n seal bungkusan kerepek itu adalah saye, Nurul Aida Mohd Latib ! sekiann terima kasehh.. :P (beratus-ratus seal kerepek, sampai skip kelas sejarah) picca masa hari usahawan :








  • jamuan akhir tahun ---> akhir form4 punye jamuan sangat sangat best ! best sebab ape ? sebab ade makanan banyak ! :P ahaks.. hehe some picca here :






:: kenangan pahit semasa di sekolah :: 

---> dah name budak sekolah, so kalau cakap tak penah kene denda tu menipuuu laa kan.. saye juge tak t'kecuali, penah jugak kene denda.. homework tak siap penah, lupa bawak buku teks kene denda, salah cek jadual pon penah, bila dah salah cek jadual, subject hari tuuu punya buku memang tak bawak laa.. nak nak subject cikgu yg garang.. mau tak kecut perot ni... pastu kenangan yg tak berapa nak pahit sangat, saye penah jatuh t'sungkur dekat tangga sekolah.. naseb baik tak ramai yg nampak :P

:: cikgu yg paling saye tak gemar ::

---> sape lagi kalau bukan guru kelas saye sendiri incik Boon maaffff ! tersebut pulak :P tapiiii bukan saye sorang yg tak gemar okeyyy ! rasenye kami 1 kelas 5 Anggerik juge cakap perkara n benda yg sama.. kenape ? sebab dlm ramai ramai cikgu kat sekolah tu, senang citer dia lah guru yg paling malas sekali... 10-15 minit waktu akhir da stop ngajar daa.. senang betol keje dia.. tak pecaye ? oke ! sila lah bole tanya head prefect sekolah saya sendiri incik Sestronova.. :)

:: pernah crush dekat someone time kat sekolah ? ::

---> harusssss lah penah kannn.. uwekkk nak temuntah pulak bila dok pkir balik... yolerr dulu diri tu tak berapa nak matang, so sape sape yg suke kat saye tuuu, saye seboleh mungkin akan suke dia balik tau ! hahaha, kelakar bukan ? yeahhh, itulah cinta monyet ! :D

:: gambar kenangan ::







- the end -

3 comments:

  1. pergh! aq rindu lak kt sekolah BBSS tu :) aiseh..

    ReplyDelete
  2. eh?? kejap, kejap..skolah BBSS?? haha.. aq ada kawan kat situ.. haha.. rafiqi ngan nikman.. choy! skolah kita x jauh mana pn.. aq skolah rntw panjang! bwahaha.. gelak..

    ReplyDelete
  3. @keyri : haha sekolah lame ko tu mot !
    @mr vampire : hahaha laa rantau panjang je kerr ?? rafiqi n nikman tuu classmate aku je.. kecik betol dunia :D

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::