:: Say Cheese !!! ツ ::

Wednesday, April 13, 2011

~ Ibu ku punya secret admire ~

~ salam readers ~

3 4 hari lepas, ibu ku cakap, ade laa sorang brother ni dari German dok inbox dia cakap mau kenal lebih lagi...
amboi amboi amboi ! ingat ibu saye anak dara lagi ke ?? status : married okeyy ! *jelesss Abah kalau tau !* 
kemain melambong puji ibu aku mamat German nih.. padahal tak friend  pon lagi ngan ibu kat fb..
yer beb, betol aku cakap ayat dia kemain melambong puji sana sini..

tak pecaye ??

meh sini meh aku tunjuk siket kat korang..


:: Dennis Niklas namenye ::

hahaha ibu ku bace tergelak gelak :D
lepas tu ibu panggil aku, kami bace same same, *kelakar okey !*
amende yg "nice" sangat tah ! aku pon tatau.. 

-the end-

p/s : jangan terlalu percaye dengan orang luar.. kalau dia puji kita melambong tinggi, just say "thankyou" pon sudah memadai :D

terima kasih sudi bace ^^,

3 comments:

:: Suke Suki Kehidupanku ::