:: Say Cheese !!! ツ ::

Wednesday, March 30, 2011

~ Selangkah ke Uitm ~

Hello readers, Assalamualaikum bg yg b'agama Islam n Selamat Sejahtera bg yg bukan b'agama Islam ..
Salam 1 Malaysia jugee !
okiesss baik laa pd 26th n 27th of March yg lepas sy ke expo Uitm Shah Alam ..
ramai nyee umat tak t'kate .. 
masing masing dok key in result masing masing ..
sy jugee tidak t'kecuali ..
jugee buat benda n perkara yg same ..
so dipendekkan cheritaa ..
dapat tau pasal expo ni hari jumaat malam ..
then teros decide nak pegi sabtu ke esokannye laa ..
maka sy terus laa meset bestie t'sayang Farhana ..
respond nye dia mengatakan esok kazen nye b'tunang .. 
so, ase agak t'bantut laa gak nak pegi .. 
but at da same time ase mcm tak patot lak kalau tak pegi ..
da laa dalam dilema ..
ape kos nak pilih pon tak tau utk further study nanti ..
so, akhirnye pegi laa jgak ..
pegi nan DIA plak tuh ! 
adesssss !
t'pakse ok ! da takde sesape dah ..
then jumpe Amir Aswad, Mizan, Zaini FazliEcahFatin dan jugee Fitri dekat sane ..
Yana, Aten, n Misz Lavender suda balik awal memandangkan mereka pegi 1 kereta ..
ingat tanak laa lame lame kat sane sbb pale sy pon cepat pusing bile tgok org ramai ramai ..
then nak balik tu DIA ade hal pulakkk ..
mood sy 1 hari tu memang sabor jelah !
nak tinggal kan nanti balik sensorang laa pulak kan .. adesss !
takpe ! tunggu n tunggu laa kaw Aida oiii ..
memang banyak besabor ..
then bila semuaaa selesai cepat cepat kami blaa dari situ ..
Yana kol , Misz Lavender kol , semuaaa tanye aku kat mane ..
then pegi KFC beli makanan ..
thanks belanje !
nak sy ganti balik tak ?
kalau nak cakap ok ..
ta kesah punye , tanak laa ase t'hutang budi nan orang ..
thanks a lot !
balik tu kaki ku sudah lengoh akibat letih b'jalan ..
kol kakaq Yana suh dia amek ktorang kat depan KFC dekat nan Tasik Shah Alam tu .. 
tuptup sampai gak dia .. 
haha b'himpit2 laa ktorang dalam kreta tuh ..
sumbattt saje ..
then lokasi seterusnya kami ke Tanjung ..
dok tepi laut jap ..
DIA lak tibe2 senyap !
bawak diri sorang2 ..
kami yg lain mencapap jelaa ..
haha b'gamba sakan sana sini ..
:P










- lepas da penat3 terus balik jelaaa -


p/s : sorry to Farhana :( sorry i taktau u pegi hari Ahad .. lau i tau baik i gi ngan u je .. sorry sorry sorry dear !
X______________________X


9 comments:

  1. oit!! makan je keje ko moncett..mane KFC aq ha?? ciss

    ReplyDelete
  2. haha 1 hari tak makan wooo memang lapar kut !
    nak KFC ke ?? haaa jaoh sgt nak anta kat ko ..

    ReplyDelete
  3. cisss..kedek nyer monyet..haaha :P

    ReplyDelete
  4. time kasih...........................

    ReplyDelete
  5. @keyri : mana ada kedekkk ! :P
    @pain : haaa sama2 kaseh yer !
    @HH : jeng3, DIA !! biarlah rahsia.. tetttt ! Apekahh ?? hihi :P

    ReplyDelete
  6. ko ny keyri....diam2 suda lar....

    ReplyDelete
  7. x yh ganti lar.....ikhlas blnje u.....

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::