:: Say Cheese !!! ツ ::

Friday, March 18, 2011

Rimasssss !!

---> Kenape entry sy kali ni rimas ?? sebab.... sy tgh rimas dgn DIA !!! yesss memang dia !!! 
-_______-
tulunnn laa paham yerrr, sy cakap skali pon tak paham paham jgak ker ??
adoiiiii tak suke betol benda yg remeh temeh ni ..
every words you say meaningless laaa !!
.......................................

---> Lagi 1, nak bgtawu ni .. tak payah nak menggelabah sangat bole takk ??!!!
makin kaw buat makin aku meluattt giler ngan kaw !!
siap nak ^%$#&* kat aku bagai memang nak 1 dunia ni tawu erk ??
errrrrrr kalut nye manusia mcm kaw ..
tp kaw bagos kan, kaw buat jgak benda yg same ..
kaw tak jemu jemu ke weiii ??
aku yg hari hari ni pon da nek jelek ngan sikap kaw ..
naik rimasss ase !!

---> Sorry oke ! t'pakse cakap mcm ni .. 
nak kaw paham jer ..
kot kot slame ni kaw kureng nak paham ker kan ..
ni nak bgtau lagik skali ni ..
lepas ni tak payah nak menggelabah sgt laa oke ! 
sabo jelah ..
yerr ! memang banyak b'sabo ngan kaw ..
as a frend aku nak say sorry if aku ade buat salah pape yg aku t'lepas pandang ..
n kaw jgak, tayah pkir pape .. dah lame maaf kan kaw pon ..

* * * * * * * *

(sorry laa emo siket, jarang nak marah marah orang ni, last pon aku gado ngan kakaq aku je)

-________-

p/s : nak bgtau ni, aku TAK BENCI kaw .. tp aku BENCI ngan prangai kaw jerr .. titik !
mood : takde mood -_______-"

2 comments:

:: Suke Suki Kehidupanku ::