:: Say Cheese !!! ツ ::

Wednesday, March 2, 2011

:: Happy Bersday Idott :: ;)

~ Salam korang !! ~

---> Lame aihh tak share pape ngan korang .. nak kate bz tu idak ler sgt .. aku kot yg smakin malas nak menaip .. saje kumpul bebanyak cket,hihi .. Alhamdulillah,syukur kepada Allah swt pada 18 Feb 2011 genap ler umo aku 18 tahun .. syukur sgt2 krana masih d beri ksemptan utk hidop,bernafas & menikmati segala yg ada kt dunia ni .. sehari sebelum tarikh bersday ku ibu rajin dok ngusik aku .. kate nye "rajin2 ler siket dok uma ni..esok dah bersday kan.." hihi,erkkk ape motif ibu ckp mcm tu ?? dalam ati aku bermonolog "ni mesti ade pape ni" hikhikhik :P tapi aku wat2 c0ol je laa .. wat tak tau jer .. masa 17 Feb mlm nye tu ibu abah sume tido lambat .. aku pun ase cam pelik laa cket kan .. salu klau hari bkerja ni ibu ngan abah mesti dlm kul 11 camtu da tido .. tp mlm tu elok pulak lg diaorg sembang2 sambil tgok tv .. aku time tu 0n9 je ler kan .. hahaha,da tu je bende yg wat aku tak busan .. ok2 !! meh ler sini korang nak citer ni .. nak tau tak mlm tu aku dpt ape ?? mlm tu ibu ngan abah kasi ku fon baru .. suke suke suke !! :) abah dtg kat aku,katenye "sini lah abah nak salam wish bersday ni".. mase tu pon memang da pukul 12 mlm pon .. so aku pon pegi ler kat abah .. abah wish semoga pnjang umo,murah rezki,b'tambah matured n pastu dye pegang kpale aku .. pastu aku cium pipi abah,abah cium kpale aku balek .. huk3,sedeh pulak rase time tu .. rase mcm 1 hari tu d hargai sgt2 .. then salam ibu pulak .. ibu pon cium pipi n kpale aku .. masa tu abah ade hulur 1 beg kertas kat aku .. luar nye ade tulis perkataan 'samsung' .. ingat kan tadi dpt fon samsung !! tp aku mmg dah agak daa,mesti dpt fon ni .. hehe,then bile bukak nmpak kotak .. aku ingat dapat BlackBerry !! hehe,mimpi jelaa aku nak dpt BB .. syukur jela,aku dpt C3 je .. (ala-ala BB jgak) :P

---> Thank you Abah !! maceh sgt2 .. start mlm tu inbox sy bertalu2 mecej dari kengkawan yg wish my bersday .. thank you korang !! ingat jgak korang kat aku .. fb pon tak tak kurang hebat nye jgak .. ramai jgak budak2 skola yg wish kat situ .. mekaseh korang !! mekaseh atas doa nye .. *_*
 
---> Seharian tu tak kemane pon .. yela hari jumaat kan,hari org bkerja .. sabtu tu ibu ajak ikot g office .. ingat nak kuar ngan fana hari sabtu,tp tak jd memandangkan dye kene dtg skola ajor budak2 kawad .. so kami kluar hari ahad je ..
ni kek bersday saye !!!


chocolate cheese cake !!




* thankyou Abah .. thankyou Ibu ..  :)

2 comments:

  1. =_= wish hepy bday kt dri sndri..nmpk sgt xde sape wish :P hua3

    ReplyDelete
  2. @k e y r i : elehhh jelessss ! sebab ade org wish ler aku post .. kaw jelessss ! :D

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::