:: Say Cheese !!! ツ ::

Friday, March 4, 2011

~Hang0ut Wif Buddies~

auuuchakkk !! :D

---> hai korang, ketemu lagik yawww !! otak suda senget haihh .. hihi, ok entry kali ni adalah smbungan entry sbelum ni .. 21st on Feb sy hang0ut ngan classmates sy milo hana .. actuallly cik milo hana yg plan nak hang0ut same memandangkan mase bersday sy tak dpt nak kuaw lame sgt .. so kami repeat weekend tu kluaw lame siket laa .. rindu kot lame tak jumpe .. kan sayang kan ?? wlaupon baru bape bulan tak jumpe aku rindu kaw kawan !! betol, ikhlas ni ckp .. -.-"
hihi as usually, mlm sblom nak hang0ut tu we all plan ler nak g pukol bape .. smpai xcited punye pasal pg tuh skali lagik aku bgon lmbat .. janji pkul 9 pg aku kuaw,tp pkul 10 baru bgon tdo .. sorry kawan2 !! jgn mara ekk ?? maaf maaf maaf !! janji tak buat lagi .. :( memang tak pasan gler ar .. aku tdo mati abess .. bunyik fon pon aku tak sedar .. ibu pon 1,bukan nak kejot kan aku .. member ku si mican kol pg tu, ibu agkat fon aku ibu ckp Aida tdo lg .. panas je si mican ni dgr .. yola, smlm aku yg beria ckp pkul 9, tp aku plak yg bgon lmbt .. hoho,sorry kwn !! lpas t'jage je, aku pew lagi kelam kabot ler pi mandi cecepat .. kesian pkir kan dorg sume dah tggu .. ishhh ape laa aku ni .. ok dah siap sume ku salam ibu abah then mintak izin mereka tok kluar .. pastu abah kasi fulusss baru ler aku kuaw .. kejar train tkot t'lepas .. hihi,jmpe cik milo hana then tros ler kami gerak same ke Jusco BT .. :) si Mican n Apiz dah lame tggu kt sane .. tp tade laa lmbat sgt aku .. dlm tghari camtu aku da smpai .. hikhik, tension je muke dorg .. relax tau !! kate nak hang0ut same mane bole tensi0n .. tak best ler camni .. hihi,cik milo ajak kami tgok wyg .. tp mcm takde smbutan jep .. sy 0n je, tp si Mican ni tak bape nak minat tgok wyg .. katenye mcm waste time je .. so cancel laa .. sebab kan sorang tanak join maka semua sebulat suara pon tanak tgok .. pastu jln n jln ler lagi,tgok baju, aksesori, n mcm2 lagi laa .. tmpat wajib aku klau dah kluar ni adalah ke popular .. saje suke tgok buku2 t'baru .. especially more to novel laa .. cik milo hana pon mcm aku jgak .. suke bace novel .. then bace punye bace, si Apiz ni rajin ler pulak beli kan novel tok kami .. tjuk novel tu 'DOKTOR CINTA' n lagi 1 buku tjok 'DONT BE SAD' Apiz ckp ni utk korang .. klau nak dye beli n kami bole tuka2 bace .. baik laa haii kaw Apiz .. :)

---> lame jgak laa kami kat popular tuh .. hihi,buat mcm library sendirik je .. byak jgak info n cerita yg d kongsi bsame .. cter psal isu semasa, si Mican pon ade bg tazkirah cket .. ni antara pic yg ade, captured by Milo Hana .. :)






---> cik milo memang suke b'gamba oke !! hehe, posing sakan dye bile aku bwak camera .. hihi :D ni pulak pic kami .. still milo's captured !! :)



---> enuff laa ekk ?? asik pic kami jerk .. mesti korang mnyampah nak nengok kan ?? ayuh dong ngaku ja .. nyampah tak tgok kami ?? hihi, lepas tu kami semua dah lapar .. kami ke food court yg t'dekat .. kami makan,kami sappederk,kami eat !! yeayyy !! ni yg aku suke ni .. bab makan sila lah bg kat aku .. heheh,laju siket makan nih .. bile da lapau baru syok kan korang ?? baru nikmat ase mkanan tu .. kankan ?? iye kan jela cepattt .. hihi :)

---> rambang mate tak tau ape mau makan .. sume sedap2 tgok .. last2 plihan t'akhir aku nasik goreng tomyam aje .. hehe,ape laa .. pkir punye laa lame .. cik milo pon same menu dgn sy .. dye pon ikot sy jgak lepas dah rambang mate sgt tak tau nak mkn ape .. hihi,shati sjawa betol lah kaw ni .. sume nak same ngan aku .. :P si mican order kuey teow patayya .. si apiz plak ngan nasik goreng daging nye .. masing2 lapau .. smentare kami order kan mkanan utk dorang, dorang awal2 suda beli kan kami air .. thanks mican !! :) then makan n makan d selang seli kan dgn gelak tawa n sembang2 cket .. ni pic nye, korang tgok lah iye .. :)






---> mesti boring kan korang bace entry ni ?? maaf laa,ni ja yg dpt sy k0ngsikan ngan k0rang .. mybe lebih s0nok klau ramai lagi kengkwn yg ikot kami hang0ut same .. tp malang nye sume bz .. so itu je ler yg ade .. kalu bab plan nak kuaw sume laju je,tp bila dah kuaw bape kerat je ler yg nmpak .. faham sgt da ngan mereka2 nih .. huhu,ok k0rang .. times up !! mase utk balek dah !! ni ade cket picca jgak .. hehehe ;)



*T.A.M.A.T*
(nanti ade lg sy update ye)
bye, sayang k0rang !!
muahmuah .. heee :-*

2 comments:

  1. melahap je kojo eh..tgok uh, gamba bckground blog pon amek gamba makanan :P mmg pelahap daa..

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::