:: Say Cheese !!! ツ ::

Monday, March 14, 2011

Dream itu Mimpi

Mimpi tu best kan ?? aku suke mimpi benda benda yg aku tak kan dpt .. seronok nye mimpi tu sampai esoknye mimpi aku tu sambong balek ke mimpi smlmnye .. aku just berangan dlm mimpi je punn .. yela nak yg realiti memang takk la kan aku nak dpt .. ehemm ! nak tau tak aku mimpi ape ?? -____- 


* * * * * * * *

Alaaa korang malu laa nak ckp .. -____- jangan gelak kan tau ! kate pon mimpi kan .. biase la tuu semua org pon penah mimpi .. ok, stoppp ! straight to da point jela, aku nak share ngan korang korang semoa yg aku mimpi my Mr Right, sape lagi klau bukan Awal Ashaari !!! ahhhhh, my admire guy dear .. i tak bole tgok dye senyum .. rase nye klau tgok dye senyum rase mcm dye tgh senyum kat i sorang je .. (melampau la tuu kan) :P tp siyes tak tipuuu i mmg minat sgt kat u Awal .. haha, perasannn3 nye la aku nak dpt laki mcm tu .. *__*

* * * * * * * *

Awal, kenape laa u ni hensem bangat ?? aduhhh cair i tgok u senyum taw ! ohhh ye, 1 lagi u s0o c0ol laa .. body u taff giler ! patot laa Scha t'pikat .. i jelesss3 lagi oke !  -___-



c0ol kan ?? that's y iloveyou Awal .. ;)



aduiii i cair mcm chocolate youuu !!
tgok laa dye senyum .. ahhh gugur jantung .. :P



aaaaaaa dye senyum kat sy lagi .. 
- suke suke suke - 
:)



ni mase kteorg tgah 'dating' .. ahakss !
dye sweet sgt tau dlm mimpi sy tuuu ..
iloveyou Awal !!
*korang, silakan laa jeles cepat yerr !! i tgh dating ngan Awal Ashaari niiiii*
-______-

2 comments:

  1. =_= da bese jumpe org prasan cm ko ni mok.. :P

    ReplyDelete
  2. alaaa ko ni mott jelesss la tuu kan ??
    tak bole tgok org senang .. c(:

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::