:: Say Cheese !!! ツ ::

Tuesday, March 29, 2011

Adoiiii MAAF laa kawan-kawan !!!

lame sudah tak update blog ni ..
adehh mesti follower2 aku pon da tanak tgok da kan ..
-sedihnye-
(_) 

* * * * * * * *

maaf laa korang !
besawang daa blog aku kan .. 

takpe takpe aku kemas cket laa ye tok korang ..
janji nan korang lepas ni aku akan spend tyme tok blog je ..
( jgn tak follow pulak ye ! ) :P
to keyri fakhri maaf laa mana mana contest yg di tag tu den tak join ..
jangan mara naa ! 
maaf !
maaf !
maaf !

* * * * * * * *

korang maaf kan ke tak ni ?
last entry aku 18 Mac ritu ..
adesss cukup lame tak update atas sebab sebab t'tentu ..
hope korang faham n mengerti ..
( errrr faham n mengerti tu tak ker same ) !!!
wuteverr ~

* * * * * * * *

oraiiiit !
ni laa mukaddimah den utk entry yg da lame tak b'update ..
peaaceee yer !
tamo mara oke !
sorry sorry sorry !
time kaseh atas support nye ..
esok esok jemput laa ke sini lagi ye ..
Assalamulaikum ....

(◕‿-) 


No comments:

Post a Comment

:: Suke Suki Kehidupanku ::