:: Say Cheese !!! ツ ::

Wednesday, January 19, 2011

Wetw0rld after SPM

---> 9 November 2010.. yeahh dat day !! hari ptame aku tidakk lagi b'gelar sbgai 'budak skola'.. kahkah,s0n0k sgt ase !! rse mcm sgala beban yg aku pikol slame ni da tamat.. yeahh !! ase bebas sgt.. ok,back to da title,hari b'kenaan aku d ajak oleh mreka2 ni utk kluar bsame.. sape mreka tuh ?? ok mreka2 tu of c0urse my bestie Fana.. :) dan slebih nye Abey n Dod.. pg tu aku t'bg0n lmbt cket.. pg2 lagi macek ni da t'pacak kt dpn uma aku.. (fana laa yg aku mksd kn) hahah,dye dtg ngn dod.. tp dod tggu kt ktm..woii !! aku ta siap lagik larr.. kaw dtg cpt sgt ker atou aku yg bgon lmbt nih ?? ahaks!! :P ape lg kelam kelibot aku pi mndi.. ok,da siap tu n bawak pape yg ptut,ktorg pon grak laa.. hahah,1 hari tu dod nye status : S.A.B.A.R !! hikhikhik.. sabar sbb per?? sbb aku bgon lmbt n dye kene tggu tec0ng0k s0wg2.. :P then smpi klang baru laa jmpe Abey.. dye pon lmbt kot mse tuh.. ingt kn aku yg pling lmbt.. tp dye ag lmbt dari aku.. hoho sabo jela.. mmg ase nk pnjam status si dod tu.. 'SABAR'.. ok da cukop saba dah ni.. fullstop !! smpi d wetw0rld,beli tiket pew sume tu then mas0k laa.. smpi2 carik locker dulu.. yola nak simpan brg kn.. so lpz tu tukar baju then trjun larr.. bru bpe mnit dlm air tuh kpale lutot aku da mggigil.. huhuh,sjuk plak air dye.. naek kecot sume bnde.. :P kahkahkah.. tp hari tu ramai org kot.. s0 mandi pon bese2 je.. si fana n dod ni men tenggelam kn antra 1 sme len.. lawak jep tgok dak 2 org nih.. mcm dak2 je.. pastu men sape nyelam pling lame laa.. huhu,aku tgok je.. x joint pon.. ade owg tu nk tggelam kn aku lak mse tu.. hihih,hah brani wt ar.. watcha kang tawu laa !! hek3.. best lak ase.. pastu jmpe zaini..tp dye ngn group dye laa.. x joint kteorg pon..

---> ok,da lame mandi s0 naek laa pi tukar baju.. kang lame sgt btmbah kecot lak kn.. :P lpz tukar bju pew sume tu,kteorg jln tepi tasik tok g PLAZA ALAM SENTRAL.. then,mse jln2 tu ade laa cket captured by Farhana :D

---> sesmpi kt P.A.S,kteorg ni sume klaparan.. hoho yola bpe jam dok brendam dlm air chlorine tuh.. pastu sebulat suara sume stuju nk mkn kt Garden Cafe.. s0,order laa mknan.. nasik dye byk woo.. byk sgt.. tgok jela ni,



amek kaw skali dye bg mkn dlm kuali :P


yg ni lg nmpk mcm sedapp.. 

---> then lpz mkn,kteorg g karok jap.. hahah,giler kentang !! best giler ar.. pastu,lpz karok kteorg pon balek ar.. da mghrib kot mase tu.. si fana da ase ta sdap ati da mse tu.. then,ade 1 bnde nk jd dah pon t'jd.. ok lah,ni nk bgtwu ni.. jgn kepoh kt sape2 tw bloggie !! jnji bole?? hihihi :P ok,cenanye bile tyme balek tu,smpi je kt ktm klang da bli tiket sume,ktorg sbnarnye ade laa gilir2 bawak 1 beg plastik.. dlm beg tu ade bju yg kteorg pkai tyme mndi tu.. s0,bile ktm da smpi,msing2 pon naek laa.. smpi je kt station telok gadong,aku plak ase cam x sdap ati.. bkn x sdap ati psl pew,tp ase cam x kene larh.. aku ase cam ade bnde tinggal.. pastu aku tgok dowg2 ni sume.. perghh sume lenggang kot.. msing2 bawak beg sndiri jep.. beg plastik yg td tu ade kt ktm klang ag.. Ya Allah !! mslh tol ase tyme tu.. fana da isau da nan bju dye.. aku pon isau jgk.. then mlm smakin 'tua'.. knpe aku ckp tua?? sbb mse tu dah pkul 9 mlm kot!! anak dara kluar dari pg,mlm x smpi2 ag.. yeah itu yg ibubapa pk kn.. aku da smpi kot mse tu.. ble da ckp2 ngn acik ktm tu tntg brg kteorg,s0 ase settle la kjap.. pastu pk kn si fana ni lak.. kol ibu dye,kol icha laa,kol ayh dye.. tyme 1st tyme fana kol sume ta agkt.. dye da mule isaw.. pastu ibu pon da kol aku.. ishh mmg trouble laa dat nite.. tp aku c0ol kn jgk larh diri ni tok b'dpn ngn ibu.. smpi kteorg nk fhm kn ibu2 kteorg ni.. kteorg b'tukar ibu kjap.. tyme fana kol ibu dye,aku lah si tukang explanati0n nye.. then aku pon mcm tu jgk.. bile ibu da kol,aku pas fon kt fana.. biar dye jelas kan.. then aku suggest la kt si fana tdo je kt uma aku tu.. mule2 dye tanak,dye tkot kn ayah dye tu.. then aku pjuk n pjuk n ckp sndiri ngn ibu dye,baru la dye scare rasminye 1st tyme tdo uma aku.. lega ase ble sume nye da slesai.. Alhamdulillah Ya Allah !! :)

---> pastu ble dye da tdo uma aku ape ag.. mcm2 laa yg kami borak kan.. gosip sane,gosip sini.. hahaha,s0n0k weyh ase.. kaw mmg sebulu ngn aku lah weii.. syg kaw ni !! :) hihi,jgn kembang sudaa.. :P k laa da pnjg kot.. nk tdo laa,papai~
*__*

2 comments:

  1. mmg smart jep tyme tuh kan ??? hahaha ...ty kte hang out ag k buddy ?! luv u lah ...!! hahaha ...it's was a great tyme with u n him !

    ReplyDelete

:: Suke Suki Kehidupanku ::