:: Say Cheese !!! ツ ::

Monday, December 12, 2011

Ladiest Nite~ xoxo ♥



me, DhraOthman, n mysista 

Tuesday, October 25, 2011

Tuesday, October 18, 2011

kembali senyummm :')

hello there, Assalamualaikum ! 
lamenye tak update, suramnyaa blog ni, hehe 
okey takpe, ni nak update ler ni :)

* * * * * * * *

NO MORE SEDIH SEDIH OKAYYY

hurmm duluu kawan, sekarang dahh 
awwww ! SWEET LOL . heheee
first time memang kawan
dye paling kuat membahan aku kot lau ade pape .
haishh sabo jela -,-
tapiiii3 siket siket sy dah mule nampak perubahan dye :)
da lar takecare gilerrr . mane aku tak sayanggg . weewiiiitttt HAHA 
tapiii3 aku je loading, tak nampak yg dye dah sayang aku duluu .
its okayy lar janji sekarang da tauu kan :D
naseb baik bagitau orang hari tuu .
heheeee :')

* * * * * * * *

ade 1 hari tuu, time sejarah class, dye lepaking wif Adib, classmate aku
then, ape tah dye dorang gossip kan pastu siket siket kang dye panggil aku dye cakap
 ' A i F a ' 
aku yg loading giler nii pon dok pikir ar ape laa budak ni mngarot -,-

haha layan kan jelaaa dorang3 niii . 
sumpahhh mengadaaa wei . hehe

i g n o r e  i t   A i d a ! !  :')

jyeahhh memang aku loading -,-
so whatttt ?? haha

masa tuu hari jumaat kot tak silap 07 October 
Abib cakap kat aku ade sumone crush kat aku


haha dye suke aku laaa :')
tapiii3 ade orang dah suke dye . LOL
haha dye siap cakap lagi kat aku........



dye : " ko tak tunjuk eh yg ko suke aku? " 
aku : " perluuu ke tunjuk? " HAHA
dye : " perlu ar, aku nak tau, patut ar aku perasan yg ko cam nak lari je dari aku "


dye cakap dah lame daa dye suke aku . hehe :p
tapiiii aku LOADING  gilerrr kot .
sebelum tuu kuat ngusik aku, nganjing and membahan aku .
seronokkk kau . hahaa
hambekk kau A i d a !!! hehe


okeyy aku memang tak reti bace pergerakan laki .
sebab tuu sangat3 laa loading ! HAHA
then akhirnyaa dye cakap jugak sendiri kat saya yg dye sayang saya :')
aummmm aummmm * t e r h a r u  k e j a p *




thankyouu sayang, ilysm  





Friday, September 30, 2011

Tuesday, July 12, 2011

Maaffff busy lah ! :P

Salam olls ! lamenye tak update . sunyi benau dah rase . bukan malas nak update, tapi sume nye di sebabkan kerja2 yg harus ku buat sebagai seorang budak Pre-U . hukhukhuk ~ *tanggungjawab tu weiii . oke, as usual sebagai budak Pre-U, keje bukan main laa menimbun . huhu . nota subject tu, nota subject ini, lepas tu presentation itu, dan presentation ini . semuaaa nye harus lengkap dan rapi . sampai masa bila cikgu mahu kan itu, harus siappp ! lepas ni proses research & development (r&d) akan start . group juga dah di tentukan . maka starting from now rasenye aku akan sering balik lambat . huhu penatnye lahaiii . nak buat macam mane, dah tugas kan :)

* * * * * * * *

actually nothing to say~
just want to tell dat i'm very3 da buzy one !
*jangan nak muntah ye bila bace statement ni :P

ni nak share siket pic teman ngan kawan2 teman kat SMKDH ni :-

(pic ni sebenarnye kami baru je berape minggu kat sekolah ni) 


dari kiri : Nisa (botox), me (Aida), Fiza, n Hatiejah 


taken by Along Nad 


dari kiri : Hatiejah, Aida, Fiza, Husna, Nisa, Nad, n Syawal 


time kelas PP si manis Puneswary menjawab soalan :)


me with Husna :)


sejarah class ---> Anita Michael with Sharon Anjali :)


aku lar tuu *credit to Syawal 


time usrah di surau sekolah :)

* * * * * * * *

to be continue next entri....................

:: terima kaseh sebab dah bace :: 

:P

Monday, May 9, 2011

My 1st day ~


so schedule utk dis week, 9 Mei until 13 Mei = minngu orentasi ( ngantok jugak td sbenarnye )
yelaaa da lame tak dengar cikgu berucap

masa = dari 07:20 - 13:00
lepas tuuu da bole balik, tapi start next week katenye student fom6 balik pukul 3++ petang !
just follow da rule jelaa
sekolah kann, lupe pulak !
*____*

masih dlm proses menyesuaikan diri lagi -______-"
and 2morrow, lagi awal lah kene bangon

kalau dulu tyme fom5, bas datang betol betol depan ruma !
but now, da tak bole tunggu bas mcm dulu daa ! 
sy sendiri yg akan kejar bas !

come on Aidaaaa ! 
ibu cakap ape smlm ??
yer, sy HARUS berdikari sekarang !

mungkin akan jarang meng-online-kan lappy ni
-_______-"

no more blogwalking !
no more facebooking !
no more formspring !
no more twitter !
Y______Y

and from now, i'll focus 4 my future !

insyAllah ! :)

p/s : *dah tak dapat nak sambong tido mcm slalu* 
V_____V

Sunday, May 8, 2011

Ayuh kembali ke sekolah ~

Assalamualaikum semua~

9 Mei 2011 @ 09:00 am ---> lapor diri untuk form6
memandangkan upu pon tak dapat......

Y_________Y

* * * * * * * *

mood : of coz sedeyh and tak rase ape ape at da same time -________-"

-kredit to incik google-

school uniform againn ???
tak kesah laa janji tak dudok tebongkang kat rumah dah !

thanx kawan kawan ! naik kan semangat saya balik Y______Y
*tapi sedeyh lagi*

terasa semangat balik when i read status incik Sestronova di fb
he said >>> 
semua pilihn ada risikonya: F6 dgn killer examnya,matriks dgn sijil x lakunya-hanya tiket ke IPT,dip dgn kelamaan kursusnya n asasi dgn meminjm ehem3.. tp smuanya ttp menuju k arh yg 1 iaitu k alm dewasa-IPT!!

incik Keyri said >>> kalau pegi fom6..... 
  1. tempoh pengajian singkat
  2. Pembelajaran yang sukar, cepat dan compact 
  3. STPM adalah peperiksaan yang paling sukar di asia sebab STPM adalah exam A level
  4. STPM candidates akan SENTIASA di dahului berbanding Matriks

terima kaseh kawan kawan ! 
sedeyh sekarang tawu..........

*macam ni dah muke saya kat ruma*
Y______Y

:: Suke Suki Kehidupanku ::